EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
40930BR
Location :
Sweden - Uppsala
:
Job Description


SENIOR VERIFICATION AND VALIDATION LEADER – UPPSALA, SWEDEN

Till Gruppen Instrument V&V, som idag består av 10 personer, söker vi nu en erfaren ledare för verifiering och validering av våra analyssystem. Vi söker en initiativrik, ansvarstagande, strukturerad och utåtriktad person med gedigen bakgrund från verifiering och validering. Vi erbjuder dig en utmanande och omväxlande tjänst där du kommer stå för den dagliga ledningen av verifierings- och valideringsteam och få möjligheten att utvecklas professionellt inom ett av världens största life-science företag.

I denna roll kommer du vara en del av Thermo Fisher Scientifics, ImmunoDiagnostics Division (IDD), som utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test för allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Med 1.500 anställda globalt är IDD världsledande inom in vitro diagnostik (IVD) av allergi och ledare inom autoimmundiagnostik i Europa. I Uppsala, med cirka 500 medarbetare, finns divisionens globala huvudkontor med både utveckling och tillverkning.

DET DAGLIGA ARBETET OCH DINA ANSVARSOMRÅDEN

I rollen som Senior Verification and Validation Leader kommer du ha ansvaret för ledning av verifierings- och valideringsteam vid utveckling av nya system och vid underhåll av befintliga system. Vidare kommer du att ansvara för att uppläggen för verifiering och validering i våra projekt uppfyller de krav som ställs för att våra system ska uppfylla regulatoriska krav på samtliga våra marknader.
I rollen ingår även att identifiera lämplig arbetsmetodik och planering av aktiviteter för verifiering och validering.

Du kommer att arbeta med verifiering och validering genom hela produktlivscykeln för att säkerställa att våra produkter har relevanta krav och är testbara, att vi har relevanta metoder för verifiering och validering samt att vi genomför verifiering och validering i enlighet med tillämpliga riktlinjer. I praktiken innebär det att du kommer arbeta med att:

  • Delta vid framtagning av produktkrav och specifikationer
  • Utveckla verifierings- och valideringsplaner som säkrar att produkter och data uppfyller regulatoriska krav
  • Definiera och utveckla metoder för verifiering och validering
  • Planera, leda och rapportera verifierings- och valideringsaktiviteter mot uppsatta mål
  • Godkänna verifierings- och valideringsspecifikationer


ROLLEN PASSAR DIG MED FÖLJANDE ERFARENHET

Vi söker dig med relevant högskole- eller universitetsutbildning och minst 10 års arbetserfarenhet från verifiering och validering av produkter och system inom life-science eller medicintekniska företag.

På Thermo Fisher Scientific är det mycket på gång och alltid något som händer, så det är viktigt att du trivs i en internationell arbetsmiljö som ständigt förändras och att du är resultatorienterad och presterar under tidspress.

Som person bör du vara ansvarstagande, strukturerad, noggrann och initiativrik i ditt arbete. Eftersom du ska arbeta och kommunicera inom gruppen och tvärfunktionellt inom företaget, är det viktigt att du är bra på att kommunicera och samarbeta med andra.

Då rollen bland annat innebär ansvar för att leda aktiviteter och personal behöver du ha tidigare erfarenhet från ledande roller inom projekt eller linje.

Flyttande svenska och engelska är ett måste

ÄR DU INTRESSERAD?

Letar du efter ett meningsfullt jobb på ett internationellt företag som har starka värderingar? Vill du använda dina kunskaper inom produktionsutveckling och jobba i en spännande roll, där du verkligen kan göra en skillnad i människors vardag? Om detta låter intressant så kan du vara den personen vi söker!

SÖK NU på vår hemsida https://jobs.thermofisher.com/

Har du frågor kontaktar du:

Victoria Johansson (Senior Recruiter Nordics) victoria.johansson@thermofisher.com


Sök så snart som möjligt, men senast den 19e februari

*IND-EMEAApply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join
Refer a friend

Already work here? Help us write our next chapter

Refer Now

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search