EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
54388BR
Location :
Finland - Vantaa
:
Job Description


Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tutkimuspalveluiden toimittaja. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 17 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 50 000 työntekijää yli 50 maassa. Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa ja Vantaalla (Vantaankosken juna-aseman läheisyydessä). Vantaan toimipiste vastaa tuotekehityksestä, markkinoinnista, myynnistä, huollosta, logistiikasta, laadusta sekä instrumentti- ja reagenssituotannosta. Joensuun toimipiste on keskittynyt tuotantoon. Suomessa työntekijöitä on n. 700.

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa ja kasvattamaan laboratorio­tuottavuutta. Lisätietoja löydät osoitteesta
.www.thermofisher.com


Haemme Vantaan toimipisteeseemme Clinical Diagnostics Systems –liiketoiminnan instrumenttituotantoon


KOKOONPANIJAA / Manufacturing Technician

Työskentelet laitevalmistuksen tuotantotiimissä, missä tehtävänä on valmistaa analysaattoreita annetun valmistusdokumentaation, runkosuunnitelman ja tilauskannan mukaisesti.

Pääasialliset tehtävät:

  • Tuotteiden valmistus (kokoonpano ja testaus) ohjeistuksen mukaisesti.
  • Tehtävänä on huolehtia mahdollisten vikojen ja poikkeamien korjaaminen tai ohjaus prosessissa eteenpäin voimassaolevan ohjeistuksen mukaisesti.
  • Tilauskannan seuranta ja valmistuspäätösten tekeminen yhdessä tiimin esimiehen kanssa.
  • Materiaalin vastaanotto, hyllytys, seuranta ja oikea-aikaiset kirjaukset järjestelmässä voimassaolevien ohjeistusten mukaisesti


Työehtävässä pääset toimimaan osana mielenkiintoista globaalia projektia sekä kehittämään Vantaan operaatioorganisaatiota IVD instumenttien Center of excellence-toimintoja.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta (elektroniikka-, automaatioasentaja tai vastaava) sekä aiempaa kokemusta ja näyttöä laitekokoonpanosta ja –testaamisesta. IT-taidot ja projektityöskentelyvalmiudet katsomme eduksi.

Olet työskentelytavoiltasi aktiivinen, oma-aloitteinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja. Kykenet yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa.


Hakemuksen sekä CV:n pyydämme toimittamaan rekrytointijärjestelmämme, https://jobs.thermofisher.com, kautta 15.09.2017 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Orkola puh.0103292247 tai katri.orkola@thermofisher.comApply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join
Refer a friend

Already work here? Help us write our next chapter

Refer Now

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search