EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
43374BR
Location :
Finland - Vantaa
:
Job Description

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tutkimuspalveluiden toimittaja. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 17 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 50 000 työntekijää yli 50 maassa. Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa ja Vantaalla (Vantaankosken juna-aseman läheisyydessä). Vantaan toimipiste vastaa tuotekehityksestä, markkinoinnista, myynnistä, huollosta, logistiikasta, laadusta sekä instrumentti- ja reagenssituotannosta. Joensuun toimipiste on keskittynyt tuotantoon. Suomessa työntekijöitä on n. 700.

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa ja kasvattamaan laboratorio¬tuottavuutta. Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.


Tuotantotiimin esimies / Manufacturing team leader
Vantaa, Finland

Haemme Vantaan toimipisteeseemme Clinical Diagnostics Systems –liiketoiminnan reagenssituotantoon
tuotantotiimin esimiestä (Manufacturing Team Leader), joka vastaa reagenssien ja elektrodien valmistuksesta, toimii noin 15 hengen tiimin esimiehenä ja osallistuu tuotannon töihin.

Tuotantotiimin esimies

 • tekee tuotantotyötä muiden tiimiläisten kanssa: reagenssien pullotus ja pakkaaminen
 • varmistaa, että tiimin työjärjestys on tilausten toimitusaikatarpeiden mukainen ja tekee siihen liittyviä päätöksiä yhteistyössä oman esimiehensä ja tiiminsä kanssa
 • priorisoi ja johtaa oma-aloitteisesti oman tiiminsä tehtäviä
 • osallistuu reagenssien ja elektrodien toimitusaikojen suunnitteluun
 • huolehtii reagenssien ja elektrodien valmistumisesta ajallaan toimitettavaksi asiakkaille
 • toimii valmistustiiminsä yhteyshenkilönä ja tiedottajana

Tehtävässä edellytetään

 • soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. kemia, biokemia) tai työkokemuksen kautta hankittua vastaavaa ammattitaitoa kyseisistä työtehtävistä
 • tuntemusta ja kokemusta kemian tuotteiden valmistuksesta ja tuotannosta (tai yleisempi tuotantoympäristö tunteminen)
 • aiempaa esimieskokemusta
 • joustavuutta
 • kommunikointitaitoja
 • Microsoft Office –ohjelmien käyttötaitoa
 • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Eduksi luemme useamman vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä aiemman kokemuksen tuotannonsuunnittelusta ja – ohjauksesta. Lisäksi eduksi on ERP-järjestelmän (esim. SAP) tuntemus, lean-tuotanto-osaaminen, englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä vahva halu ja kyky tehdä tiimityötä sekä kehittää asioita yhdessä työntekijöiden kanssa.

Tehtävässä menestyy itsenäinen, positiivisesti asennoituva, vastuullinen henkilö, jolla on kokemusta tavoitteisiin pääsemisestä tiimityön kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Production Manager, Heikki Ryynänen, puh. 010 329 2151 ke 25.1. klo 13-14 tai to 2.2 klo 13-14. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 12.2.2017 mennessä työpaikkasivuston kautta: https://jobs.thermofisher.com/.  Viite: 43374BR. Käymme läpi hakemuksia myös hakuaikana.


*IND-EMEA
*LI-KP1
 

Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join
Refer a friend

Already work here? Help us write our next chapter

Refer Now

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search