EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
50263BR
Location :
Finland - Vantaa
:
Job Description

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tutkimuspalveluiden toimittaja. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 17 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 50 000 työntekijää yli 50 maassa. Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa ja Vantaalla (Vantaankosken juna-aseman läheisyydessä). Vantaan toimipiste vastaa tuotekehityksestä, markkinoinnista, myynnistä, huollosta, logistiikasta, laadusta sekä instrumentti- ja reagenssituotannosta. Joensuun toimipiste on keskittynyt tuotantoon. Suomessa työntekijöitä on n. 700.

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa ja kasvattamaan laboratorio-tuottavuutta. Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.


Huoltospesialisti / Service Specialist
Vantaa, Finland

Haemme Vantaan toimipisteeseemme Clinical Diagnostics Systems –liiketoiminnan reagenssituotantoon
huoltospesialistia (Service Specialist), joka vastaa reagenssien ja elektrodien tuotannossa käytettävien laitteistojen ylläpidosta, huolloista ja validoinneista. Etsimämme henkilö toimii tällä hetkellä esimerkiksi asentajana ja ratkoo mielellään erilaisia laitteisiin liittyviä teknisiä- ja/tai ohjelmisto-ongelmia. Pidät itsenäisestä työstä ja sinulla on uskallusta kokeilla erilaisia ratkaisuja tiukassakin aikataulupaineessa.

 • CDS –reagenssittuotannon laitteiden huolto, korjaus sekä ylläpito. Osallistuminen tarvittaessa validointiprosesseihin.
 • Tuotantoprosesseihin liittyvien uusien laitteiden ja työkalujen hankinta, validointien suunnittelu, toteutus ja dokumentointi yhdessä tuotannon kanssa.
 • Tuotantoprosessihin liittyvien uusien laitteiden ja ohjelmistojen hankintaprosessiin osallistuminen, vaihtoehtojen etsiminen, vertailut ja tarjouspyynnöt.
 • Yhteistyö IT-osaston kanssa, tiedon välitys IT-asioista ja välittömän avun antaminen regenssituotannon PC-asioissa.
 • CDS –reagenssituotannon QC –osaston ja T&K –osaston analysaattoreiden vuosihuollot

Tehtävässä edellytetään

 • Teknistä koulutusta (ammattikoulu tai ammattikorkeakoulu) ja muutaman vuoden työkokemusta tai vastaavaa usean vuoden työkokemuksen kautta hankittua pätevyyttä
 • IT-sovellusten käytännön tuntemusta ja MS-Office –ohjelmistojen käyttötaitoa
 • Suomen ja englanninkielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa
 • Innostusta, halua ja taitoa uudistaa nykyisiä prosesseja ja menetelmiä
 • Kykyä mukautua nopeasti vaihtuviin tilanteisiin tiukassa aikataulutilanteessa
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, johtopäätösten tekoon ja dokumentointiin
 • Organisointikykyä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä sekä tiimihenkisyyttä
 • Yhteistyö- ja kommunikointitaitoja osaston muiden henkilöiden ja osaston ulkopuolisten tahojen kanssa

Eduksi luemme useamman vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä aiemman kokemuksen tuotantolaitteiden teknisistä tukitoimista. Lisäksi eduksi on vahva halu ja kyky tehdä tiimityötä sekä kehittää asioita yhdessä työntekijöiden kanssa. Tehtävässä menestyy itsenäinen, positiivisesti asennoituva, vastuullinen henkilö, jolla on kokemusta tavoitteisiin pääsemisestä tiimityön kautta.

Tehtävässä pääset toimimaan itsenäisesti haastavassa roolissa, jossa on vastuuta tuotannon ylläpitoon liittyvän laitteiden kunnossapidosta sekä pääset kehittämään omaan vastuualueeseesi liittyviä asioita.

Lisätietoja tehtävästä antaa Production Manager, Heikki Ryynänen, puh. 010 329 2151 ti 13.6. klo 12-13 tai to 15.6. klo 13-14 tai heikki.ryynanen@thermofisher.com . Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.6.2017 mennessä työpaikkasivuston kautta: https://jobs.thermofisher.com/. Viite: 50263BR. Käymme läpi hakemuksia myös hakuaikana.

*IND-EMEA
*LI-KP1Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join
Refer a friend

Already work here? Help us write our next chapter

Refer Now

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search