EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
49246BR
Location :
Finland - Vantaa
:
Job Description

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tutkimuspalveluiden toimittaja. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 17 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 50 000 työntekijää yli 50 maassa. Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa ja Vantaalla (Vantaankosken juna-aseman läheisyydessä). Vantaan toimipiste vastaa tuotekehityksestä, markkinoinnista, myynnistä, huollosta, logistiikasta, laadusta sekä instrumentti- ja reagenssituotannosta. Joensuun toimipiste on keskittynyt tuotantoon. Suomessa työntekijöitä on n. 700.

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa ja kasvattamaan laboratorio-tuottavuutta. Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.


Määräaikainen työntekijä reagenssituotannon pakkaamoon

Tehtävässä pääset toimimaan reagenssituotannossa pakkaamon ja pullotuksen monipuolisissa tehtävissä. Tehtävä on määräaikainen 31.5.2018 saakka.

Etsimämme henkilö on huolellinen, tarkka ja aikaansaava sekä pystyy itsenäiseen työskentelyyn, mutta osaa toimia myös osana tiimiä.

Työtehtävän vastuualueet:

  • Reagenssien pakkaaminen
  • Reagenssien pullotus
  • Materiaalin tulostus

Tarvittavat tiedot ja taidot:

  • Kemian alan tuntemus katsotaan eduksi
  • Joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä kommunikointitaitoja

*IND-EMEA
*LI-KP1Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join
Refer a friend

Already work here? Help us write our next chapter

Refer Now

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search