EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
50657BR
Location :
Finland - Vantaa
:
Job Description

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tutkimuspalveluiden toimittaja. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 17 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 50 000 työntekijää yli 50 maassa. Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa ja Vantaalla (Vantaankosken juna-aseman läheisyydessä). Vantaan toimipiste vastaa tuotekehityksestä, markkinoinnista, myynnistä, huollosta, logistiikasta, laadusta sekä instrumentti- ja reagenssituotannosta. Joensuun toimipiste on keskittynyt tuotantoon. Suomessa työntekijöitä on n. 700.

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa ja kasvattamaan laboratorio-tuottavuutta. Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.

Haemme Vantaan toimipisteeseemme Clinical Diagnostics Systems liiketoiminnan instrumenttituotantoon työntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tehtävässä pääset toimimaan mielenkiintoisissa ja monipuolisissa terveysteknologialaitteiden valmistustehtävissä. Etsimämme henkilö on tarkka, järjestelmällisesti työskentelevä, positiivinen tiimipelaaja. Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan innovatiivisessa ja kansainvälisessä työympäristössä.

Työtehtävän vastuualueet:

● Instrumenttien kokoonpanotyöt

● Instrumenttien säädöt ja koestustyöt.

Tarvittavat tiedot ja taidot:

● Elektroniikka- tai automaatioasentajan koulutusta tai vastaavaa koulutusta sekä IT-taitoja

Hakemuksen sekä CV:n pyydämme toimittamaan rekrytointijärjestelmämme, https://jobs.thermofisher.com, kautta 23.6. 2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Heikkinen puh. 010 329 2219 tai juha.heikkinen@thermofisher.comApply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join
Refer a friend

Already work here? Help us write our next chapter

Refer Now

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search