EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
49251BR
Location :
Denmark - Roskilde
:
Job Description

Plastmager/Opstiller søges til Sprøjtestøbning – dag

Hos Thermo Fisher Scientific fremstiller vi produkter der bruges i banebrydende forskning og til produktion af livsvigtig medicin. Vores kunder er laboratorier, hospitaler, forskningcentre samt diagnostik- og medicinalvirksomheder i hele verden. I Danmark beskæftiger virksomheden 500 medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat I Roskilde.

Til vores produktion i Roskilde søger vi en erfaren og kompetent Plastmager med teknisk snilde, som kan forberede, igangsætte og optimere sprøjtestøbeproduktionen.

Om jobbet

Du vil blive en del af vores produktion, der beskæftiger ca. 200 medarbejdere, og du vil indgå i et dytigt og engageret team på dag holdet. Selvstændigt planlægger du dit arbejde med vægt på kvalitet og præcision, således at driften kører optimalt.

Primære arbejdsopgaver

 • Bidrage til et sikkert arbejdsmiljø
 • Overholde sikkerhedsprocedurer/regler på fabrikken
 • Op/-omstille alle sprøjtestøbemaskiner ift. planer
 • Op-/omstille alle automater tilhørende maskinerne i produktionen
 • Fejlretning af automater og maskiner
 • Overholdelse af GMP-regler/krav ifm. op/-omstilling
 • Overholdelse af GMP-regler/krav ifm. produktion
 • Efterleve TPM i hverdagen
 • Sørge for omhyggelig overdragelse til næste hold/skift
 • Sørge for ryddelighed på området
 • Sætte kvalitet i højsædet i samarbejde med QR
 • Deltage aktivt på STAR/forbedrings-tavlemøde


Om dig

Du er uddannet plastmager eller har tilsvarende mange års dokumenteret erfaring med plaststøbning. Vi lægger vægt på, at du kan tage ansvar og er omhyggelig og kvalitetsbevist i dit arbejde. Du er energisk, og arbejder selvstændigt og er god til at bevare overblikket selvom du har mange bolde i luften. Du har gode samarbejdsevner, og værdsætter et godt arbejdsklima, hvor fleksibilitet, sammenhold og faglig stolthed er nøgleord. Du har god ordenssans, er fortrolig med IT på brugerniveau, og har gode danskkundskaber i både skrift og tale.

Om os

Vi tilbyder en virksomhedskultur, hvor du har mulighed for at udvikle dig. Thermo Fisher Scientific er en international virksomhed i stor vækst med rig lejlighed for sparring og faglig udvikling. Til din trivsel tilbydes gode kolleger med godt humør, et sundhedscenter, aktiv personale forening, sociale arrangementer, samt en kantine med et sundt og varierende udbud. Ansættelse sker i henhold til overenskomst.

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontake Henrik Brisson, Value Stream Manager, Manufacturing Operation på tel. 53 60 82 89

Ansøgningsfrist 6 Juni 2017Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join
Refer a friend

Already work here? Help us write our next chapter

Refer Now

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search