EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
51335BR
Location :
Denmark - Roskilde
:
Job Description

Operatør, ompak – dag, aften eller nathold
Roskilde, Danmark

Hos Thermo Fisher Scientific har vi travlt denne sommer og søger derfor friske medarbejdere til vores ompak funktion, vi fremstiller produkter der bruges i banebrydende forskning og til produktion af livsvigtig medicin. Vores kunder er laboratorier, hospitaler, forskningscentre samt diagnostik- og medicinalvirksomheder i hele verden. I Danmark beskæftiger virksomheden 500 medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat i Roskilde.

Om jobbet
Dine arbejdsopgaver som Operatør til ompak vil bestå af kvalitetssikring af de varer vi sender til kunderne. Du vil være et vigtigt led i at betjene vores kunder ved at pakke varerne i de emballager kunden ønsker. Der er en stor grad af frihed i ompakker jobbet, og du tilrettelægger sammen med din makker, hvordan I fordeler arbejdsopgaverne. Du vil lære at anvende vakuum løfter og bruges vores palleløftere og tapeautomater til armeret tape. Det er et krav at arbejdet udføres hurtigt og fejlfrit.

Stillingen er en fuldtidsstilling og arbejdstiden er daghold 6-14, aftenhold 14-22 og nathold 22-6.

Om os
Vi tilbyder en virksomhedskultur, hvor du har mulighed for at udvikle dig. Thermo Fisher er en international virksomhed i stor vækst med rig lejlighed for sparring og faglig udvikling. Til din trivsel tilbydes gode kollegaer med godt humør, et sundhedscenter, aktiv personale forening, sociale arrangementer, samt en kantine med et sund og varierende udbud. Ansættelse sker i henhold til Industriens overenskomst.

Om dig
Du har måske erfaring med produktion, men din faglige baggrund er ikke essentiel. Vi lægger vægt på, at du kan tage ansvar og er omhyggelig og kvalitetsbevist i dit arbejde. Du har en god fysik, er energisk og evner at holde mange bolde i luften. Du har gode samarbejdsevner, og værdsætter et godt arbejdsklima, hvor fleksibilitet, sammenhold og faglig stolthed er nøgleord. Du er fortrolig med med IT på bruger niveau, og har gode danskkundskaber i både skrift og tale.

Vi glæder os til at høre fra dig
Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Lars Paaske Jørgensen, Value Stream Manager, på tlf. 53 60 70 49 i tidsrummet ma-fre 8-18

Ansøgningsfrist: 5. juli 2017 – søg online. Angiv tydeligt om du er interesseret i dag, aften eller nathold

At Thermo Fisher Scientific, each one of our 50,000 extraordinary minds has a unique story to tell. Join us and contribute to our singular mission—enabling our customers to make the world healthier, cleaner and safer. Apply today http://jobs.thermofisher.com


Thermo Fisher Scientific is an EEO/Affirmative Action Employer and does not discriminate on the basis of race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, protected veteran status, disability or any other legally protected status.
Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join
Refer a friend

Already work here? Help us write our next chapter

Refer Now

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search