EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
51927BR
Location :
Denmark - Roskilde
:
Job Description

Erfaren GMP Laborant til QC Laboratorium
Roskilde, Danmark

Kan du lide at analysere stikprøver fra produktionsdrift i et højt arbejdstempo? At have en arbejdsdag som er fyldt med udfordringer med en høj grad af indflydelse? Har du erfaring med cellearbejde og ISO:13485? Så er du måske vores nye kollega i QC teamet hos Thermo Fisher i Roskilde.

Din indsats gør en forskel

Hos Thermo Fisher Scientific fremstiller vi engangs plastprodukter (herunder Nunc produkter) der bruges i banebrydende forskning og til produktion af livsvigtig medicin. Vores kunder er laboratorier, hospitaler, forskningscentre samt diagnostik- og medicinalvirksomheder i hele verden. I Danmark beskæftiger virksomheden 500 medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat i Roskilde. QC laboratoriet i Roskilde er en support funktion til produktionen, og består af et råvarelaboratorium, et mikrobiologisk/bakteriologisk afsnit, et celledyrkningslaboratorium samt et immunologisk laboratorium. Vi veksler mellem selvstændigt arbejde og arbejde i teams med frigivelse og monitorerende analyser på produkterne.


Kvalitet i højsæde

Vi er et velfungerende socialt team på 6 laboranter, 1 assistent, 1 test- og valideringslaborant og 1 QC Scientist. Vi har fart på, og sætter en ære i at teste og frigive kvalitetsprodukter uden forsinkelser til vores kunder. Vi arbejder med implementering af standarder, kvalificering af udstyr, validering af software, holdbarhedsstudier og stikprøvekontrol. Med fokus på kvalitet i højsædet arbejder vi løbende med forbedringer af processer (PPI). QC laboratoriet indgår i et tæt samarbejde med QA og resten af organisationen (RD, PPI, produktionen & Supply Chain). Vi arbejder efter ISO:13485 og gældende standarder og USP metoder for følgende analyser:

  • Celledyrkning (MRC5, L929, V79 og primær celler), LAL-test og RNAse/DNAse test
  • Produktionshygiejne, bioburden og steriltest efter ISO:11737 & ISO:11137
  • Immunkemiske analyser på diverse pladeformater
  • Implementering af nye standarder, SOP dokumentation, OOS og CAPA håndtering, samt kundereklamationer og kalibrering i overensstemmelse med ISO:17025

Dine kompetencer

Du får en bred kontaktflade, og det er derfor vigtigt at du trives i et miljø, hvor der er mange der efterspørger dine kompetencer. Din arbejdsmoral er høj, og du arbejder systematisk, og har en god ordenssans. For at få succes i jobbet er det vigtig at du tager ansvar, stiller spørgsmål og er nysgerrig. Du trives i en virksomhed der er i konstant forandring, og er istand til at planlægge og prioritere med henblik på at nå afdelingens mål.


Derudover forventer vi at du:

  • Er uddannet laborant med erfaring i kvalitets kontrol og GMP
  • Har arbejdet med implementering af ISO:13485:2016 i laboratorier, samt har cellebiologisk, mikrobiologisk og bakteriologisk erfaring med bioburden og produktionsmiljø monitorering
  • Har gode dansk og engelsk kundskaber (skrift og tale)
  • Gerne erfaring med kvalificering af udstyr og validering of software (IQ, OQ, PQ)
  • Aseptisk arbejde og erfaring med bestråling og sterilvalidering er fordel


Om os

Vi tilbyder en virksomhedskultur, hvor du har mulighed for at udvikle dig. Thermo Fisher er en international virksomhed i stor vækst med rig lejlighed for sparring og faglig udvikling. Til din trivsel tilbydes gode kollegaer med godt humør, et sundhedscenter, aktiv personale forening, sociale arrangementer, samt en kantine med et sund og varierende udbud. Ansættelse sker i henhold til Industriens overenskomst.


Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning samt CV på dansk.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte QC Teamleder Bodil Søndergaard på mail: bodil.sondergaard@thermofisher.com efter 1 august 2017.


Ansøgningsfrist: 18 august 2017
Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join
Refer a friend

Already work here? Help us write our next chapter

Refer Now

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search