EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
53423BR
Location :
Finland - Joensuu
:
Job Description
Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tutkimuspalveluiden toimittaja. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 17 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 50 000 työntekijää yli 50 maassa.
Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa ja Vantaalla ja työllistämme yhteensä noin 700 henkilöä. Toimipisteissämme työskentelee henkilöitä tuotannon, kokoonpanon, tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, laadun, tukitoimintojen ja logistiikkaketjun tehtävissä. Kaikilla työntekijöillämme on yhteiset 4i -arvot : Integrity, Intensity, Innovation ja Involvement.
Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa ja kasvattamaan laboratorio-tuottavuutta. Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.
Haemme Joensuun tehtaalle
laadunvalvojia, Packager, määräaikaiseen työsuhteeseen
Työssäoloaika alkaen heti (sopimuksen mukaan) joulukuun loppuun saakka.
1. Tehtävän tarkoitus
Laadunvalvojan vastuulla on tuotannon puolivalmisteiden/ lopputuotteiden kokoonpano, laadunvalvonta, pakkaaminen, jälkikäsittely sekä varastointi.
2. Tehtävän sisältö
- Puolivalmisteiden/ lopputuotteiden kokoonpano, laadunvalvonta, pakkaaminen sekä jälkikäsittely voimassa olevan ohjeistuksen/ standardien mukaisesti
- Yksinkertaisimmat automaattien häiriönpoistot
- Ohjeiden/ standardien mukainen dokumentointi
- Siisteyden ja järjestyksen ylläpito
- Osallistuminen poikkeamien käsittelyyn (sisäiset/ ulkoiset)
- Jatkuva prosessin parantaminen (PPI/ JDI) ja osallistuminen työkiertoon
- Muut esimiehen määräämät tehtävät

3. Vastuut
Vastuu tuottavuuden ja laadun toteutumisesta voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti, työturvallisuutta noudattaen, epäkohtiin puuttuen sekä työyhteisöä ja TFS:n arvoja kunnioittaen.

Lisätietoja työpaikoista antaa Sanna Karvinen, puh. 050-3735969 päivittäin klo 8:00 – 15:00. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 18.8.2017 mennessä työpaikkasivuston kautta: https://jobs.thermofisher.com/. Viite: 53423BR.
*IND-EMEA
*LI-KP1


Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join
Refer a friend

Already work here? Help us write our next chapter

Refer Now

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search