EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
54307BR
Location :
Finland - Vantaa
:
Job Description

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tutkimuspalveluiden toimittaja. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 17 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 55 000 työntekijää yli 55 maassa.

Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa ja Vantaalla ja työllistämme yhteensä noin 700 henkilöä. Toimipisteissämme työskentelee henkilöitä tuotannon, kokoonpanon, tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, laadun, tukitoimintojen ja logistiikkaketjun tehtävissä. Kaikilla työntekijöillämme on yhteiset 4i -arvot : Integrity, Intensity, Innovation ja Involvement.

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa ja kasvattamaan laboratorio¬tuottavuutta. Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.


Muottisuunnittelija
Vantaa, Finland

Haemme Vantaan toimipisteeseemme muottisuunnittelijaa ruiskupuristusmuottien suunnitteluun. Muottiensuunnittelussa sekä -valmistuksessa työskentelee yhteensä 14 henkeä.

Työtehtävässä tulet vastaamaan alusta loppuun saakka ruiskuvalussa käytettävien muottien suunnittelusta sekä kokoonpano- ja mittakuvien luomimisesta. Tehtävässä pääset mukaan suunnittelemaan teknisesti erittäin vaativia, mittatarkkoja sekä suuria kokonaisuuksia moderneilla työvälineillä. Työssä pääset myös näkemään suunnitellun lopputuotteen toiminnassa.

Muottisuunnittejan yhteistyötahoina ovat tuotesuunnittelija sekä työkalunvalmistustiimi. Lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi erilaisissa projekteissa ja työskentelemään huipputeknologioiden parissa.

Työtehtävän vastuualueet:

 • Ruiskuvalumuottien suunnittelu alusta loppuun saakka yhteistyössä tuotesuunnittelijan kanssa
 • Komponenttien sekä kokoonpanojen 3d -mallintaminen
 • Teknisen dokumentaation tuottaminen englanniksi
 • Konsultaatiotuki muottisuunnittelusta sekä nykyisen muottikannan ylläpitämiseen liittyvät suunnittelutyöt


Tehtävässä edellytetään

 • Tehtävässä menestyminen edellyttää valmistustekniikan tuntemusta, etenkin koneistuksen osalta sekä vähintään 2 – 3 vuoden kokemusta mekaniikkasuunnittelutehtävistä
 • Konetekniikan insinöörin tai teknikon koulutusta tai muuta soveltuvaa ammatillista koulutusta tai vastaavaa työkokemuksen kautta saatua kokemusta
 • Kokemusta muottisuunnittelusta ja erilaisista ruiskupuristusprosesseista sekä muovialan tuntemusta
 • Rauhallista, tarkkaa, analyyttistä ja järjestelmällistä työotetta
 • Ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä työskennellä monien eri projektien kanssa samanaikaisesti
 • Hyviä yhteistyötaitoja sekä positiivista asennetta
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielentaitoa
 • Hyviä IT-taitoja sekä Microsoft Office –ohjelmien tuntemusta.


Eduksi luemme erityisesti Creo –suunnitteluohjelman hallitsemisen, WindChill PDM -järjestelmän osaamisen sekä muotin täyttöanalyysiohjelmien käyttökokemuksen.


Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Manufacturing Engineering, Niko Koskinen, puh. 010 329 2412 ti ja to klo 11-14 välisenä aikana. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 24.9.2017 mennessä työpaikkasivuston kautta: https://jobs.thermofisher.com/. Viite: 54307BR.

*IND-EMEA
*LI-KP1Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join
Refer a friend

Already work here? Help us write our next chapter

Refer Now

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search