EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
43189BR
Location :
Sweden - Uppsala
:
Job Description

SENIOR SCIENTIST
UPPSALA


Vi söker en erfaren och innovativ forskare till gruppen Scientific Product Support. Befattningen innefattar ansvar för utveckling av företagets produkter inom allergidiagnostik, med fokus på kundens behov och klinisk nytta av allergitester. Befattningen är en tillsvidareanställning.

Gruppen Scientific Product Support består av 10 personer och tillhör avdelningen R&D Allergy. Gruppen har kompetens- och utvecklingsansvar för majoriteten av företagets produkter inom allergidiagnostik.

LITE MER OM JOBBET

Du kommer att arbeta med att utveckla produktportföljen med fokus på klinisk nytta för användaren inom diagnostisk IgE-analys.

Du kommer arbeta i tillsammans med konstruktionsansvariga och driva projekt gällande befintliga produkter samt utveckling av nya produkter. I rollen ingår konkurrentbevakning och bevakning av framtidens behov och allergimarkörer. Detta kommer ske i nära samarbete med marknadsavdelning för att förstå kundernas behov och omvandla det till produktförslag.

Du kommer att samarbeta med andra funktioner inom företaget och/eller leda olika arbets- och aktivitetsgrupper kopplade till den kliniska nyttan av våra produkter. Vi kan erbjuda dig en utmanande och omväxlande tjänst med fokus på samarbete, aktivitetsledning och stor möjlighet att bidra med nya idéer. Här finns möjlighet att utvecklas professionellt inom ett av världens största life-science företag.


VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som är drivande och ansvarstagande; vågar tänka nytt, och har lätt för att samarbeta, både inom gruppen och med andra funktioner på företaget. För att trivas i rollen behöver du vara trygg med att ta beslut och vara effektiv. Du bör också vara kundorienterad och gilla problemlösning. Du ska ha erfarenhet av testutveckling och produktutveckling. Du ska gärna ha kunskap om allergi ur kund och marknadsperspektiv. Erfarenhet av projekt- eller aktivitetsledning är en merit. En mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska är ett krav.


ÄR DU INTRESSERAD?

Letar du efter ett meningsfullt jobb på ett internationellt företag som har starka värderingar? Vill du använda dina kunskaper inom produktionsutveckling och jobba i en spännande roll, där du verkligen kan göra en skillnad i människors vardag? Om detta låter intressant så kan du vara den personen vi söker!

SÖK NUhttps://jobs.thermofisher.com/

Har du frågor kontaktar du:

Victoria Johansson, Recruiter Nordics victoria.johansson@thermofisher.com

Välkommen med din ansökan snarast, sista ansökningsdatumet: 29 januari 2017

*IND-EMEAApply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join
Refer a friend

Already work here? Help us write our next chapter

Refer Now

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search