EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
43479BR
Location :
Sweden - Uppsala
:
Job Description
KVALITETSLEDARE - TILLVERKNING REAGENS
UPPSALA


Som Kvalitetsledare kommer du vara en del av Thermofisher Scientific, ImmunoDiagnostics Division (IDD), som utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test för allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Med 1500 anställda globalt är IDD världsledande inom invitrodiagnostik (IVD) av allergi och ledare inom autoimmundiagnostik i Europa. I Uppsala, med cirka 500 medarbetare, finns divisionens huvudkontor med både utveckling och tillverkning.

Vi på Tillverkning Reagens tillhör Production Allergy i Uppsala och söker dig som vill prova att arbeta med ledarskap, utan personalansvar. Tjänsten är en senior roll inom kvalitetsutveckling och utmanar dig att balansera mellan ett daglig operativt ansvar och det strategiska arbetet på längre sikt.

Tillverkning Reagens är en av de producerande enheterna i Uppsala och består av 28 personer. Av dessa arbetar 22 personer i produktionen och övriga sex arbetar i en styrgrupp, som denna tjänst ingår i. Styrgruppen består av en tillverkningsberedare, en produktionsingenjör, en tekniksamordnare, en styransvarig, kvalitetsledaren och chef för Tillverkning Reagens.

Enheten fyller, kapsylerar, etiketterar och packar flaskor och kit som sedan används hos våra kunder i allergitestning. Verksamheten är maskinintensiv med varierande automationsgrad på olika produktionslinor. Processerna utvecklas kontinuerligt med införande av ny teknik och höga krav på effektivitet och kvalitet. Tempot är högt och vi möter ständigt nya utmaningar. Varje maskin producerar olika produkter och tjänsten ger dig därför möjlighet att sätta dig in i många olika maskinella processer och komplexa flöden som genererar olika arbetssätt.

VAD INNEBÄR ROLLEN?

Som Kvalitetsledare har du det övergripande ansvaret för kvalitet och kvalitetsrutiner inom avdelningen. Du arbetar både detaljerat med beslut i kvalitetsfrågor i det dagliga arbetet och med det strategiska arbetet för att förenkla gruppens kvalitetsstyrning. Du är också ansvarig för att vi som avdelning arbetar enligt rådande kvalitetskrav inom vårt kvalitetssystem, samt standarder och lagkrav, t.ex. ISO 13485.

Kvalitetsledaren ansvarar vidare för gruppens kvalitetsprocesser såsom reklamationer, avvikelser, korrigerande åtgärder och granskning av styrande dokument. I samråd med det kontaktnät du utvecklar här, driver du med andra kvalitetsledare kvalitetsarbetet inom divisionen framåt.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en 3-årig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du är drivande, målinriktad och beslutsmässig i ditt arbete. Eftersom du ska leda kvalitetsarbetet så är du konstruktiv och tydlig i din kommunikation samt har bra ledaregenskaper. Du är bra på att samarbeta, motivera dina kollegor och på att hantera människor i stressiga situationer.

Du arbetar självständigt, tar initiativ och fullt ansvar för ditt område där du säkrar att förändringar inte påverkar validerad process och/eller andra grupper som ingår i flödet.
Du har ett strukturerat arbetssätt, är bra på dokumentation och uppföljning samt är van att uppfylla planer och deadlines.

God kännedom om GMP och QSR är ett krav och du behärskar engelska i tal och i skrift. Erfarenhet från kvalitetsrevisioner, arbete i eller med produktion samt ledarskap är meriterande.

ÄR DU INTRESSERAD?

Letar du efter ett meningsfullt jobb på ett internationellt företag som har starka värderingar? Vill du vidareutveckla din kompetens inom kvalitet och coacha medarbetare i en dynamisk miljö där dina beslut kommer göra skillnad? Om detta låter intressant så kan du vara den personen vi söker!

För att söka tjänsten går du in på Thermo Fishers karriärsida https://jobs.thermofisher.com/ .

Sista ansökningsdatum: 5.februari 2017.

Vid frågor kontakta:
Victoria Johansson (Senior Recruiter Nordics) victoria.johansson@thermofisher.com
David Strandler (Tillverkningschef Reagens) +46 18-16 65 69

As the world’s leader in serving science, Thermo Fisher Scientific is a driving force in the research, healthcare, industrial and applied markets, generating more than USD 17 billion in annual revenue. No other company can match our range of customer touch points – technologically, geographically or commercially. We help our customers in finding cures for cancer, protecting the environment, making sure our food is safe and moving forward with thousands of important projects that improve millions of lives.

At Thermo Fisher Scientific, each one of our 50,000 extraordinary minds has a unique story to tell. Join us and contribute to our singular mission - enabling our customers to make the world healthier, cleaner and safer. What story will you tell?


Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join
Refer a friend

Already work here? Help us write our next chapter

Refer Now

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search